Torsdag 25 november

Tjaaaaaa =)

jahaa, då sitter man hemma idag igen. dör av uttråkning! Igår var i alla fall maria här på dagen och vi gick en promenad och spelade lite spel , pratade en massa. Det var trevligt! Senare på eftermiddan så kom jonas förbi ett tag, vi gjorde inget alls i stort sett. Myste lite, men han jobbar ju så han var tvungen att åka hem och fixa lite :(
Idag kom lönen! Bästa dagen på månaden :D haaha. Har satt över allt förutom 1000 kronor på sparkontot så jag inte ska röra dom alls. Bäst att spara när man kan, och jag gör ju ändå inget.

Jag ska snart gå ut och sätt upp en massa lappar på pappas vedhögar , yeey! och packa en palll ved, jag skulle verkligen inte ha något emot att vara ute om det var finare väder men det är ju sjukt kallt och blåser. Och ja men just det, måste ju gå en promenad med Wilda. Aja , bara att klä på sig.
Ikväll är det träning, får se hur det går med min fot.

Nu ska jag ta tag i allt jag ska göra. PUSS


Tisdag 23 november

Sitter i min säng och lyssnar på musik. Jag är sådär lagom seg, som man ska vara en gråmulen tisdag. Hade ställt klockan på nio men orkade inte gå upp förens tio, är jätte seg på mornarna. Däremot kan jag vara upp hur sent som helst, tror jag skulle föredra det hela tvärtom faktiskt. I alla fall, idag har jag packat ved och hängt tvätt samt läst lite. Tagit det ganska lugnt, trampade snett med den foten som jag har sträckt ut ett ledband i så har fått mer ont igen. Otroligt irriterande men så är det ,får nog ta det lite lugnt med inomhusfotbollen verkar det som. Man ska inte ut och springa omkring bland massa vedträn, då vet man aldrig när man halkar.

I eftermiddag hoppas jag på att jonas kommer och hämtar mig och wilda. Men får se , får se!
PUSSJag, alex och sandra på kreta =)

Måndag 22 november

Hejhej !

Im back, efter en väldigt lång tid. har inte alls haft lust att skriva, eller tid. Satt precis och funderade på om jag skulle ta bort alla tidigare inlägg och börja om fresh, men jag kom fram till att nej. Jag vill ha kvar de gamla inläggen, det är kul att kunna gå tillbaka och läsa. Så dom blir kvar :)
I alla fall, vad har jag hållt på med ? Jag har jobbat, jobbat och jobbat lite till. Håller fortfarande till på elon, där jag kör truck hela dagarna. trivs jätte bra, både med jobbet och mina sköna arbetskamrater. Jag har jobbet konstat sen i juni förutom en vecka då jag, Alex och Sandra var på kreta (vilket var guld). Men nu är jag ledig 1-2 veckor för vi har inte så mycket att göra. Det känns lite tråkigt, vill verkligen jobba men klart de kan vara skönt med lite tid för sig själv också. Hoppas dock på att det snart blir mer att göra så jag kan jobba igen.
Ja det var väl jobbet, resten får vara lite privat ett tag till. Fast kan väl berätta att de inte höll mellan mig och niklas. Behöver inte gå in på detaljer, men jag kände inte att det var rätt längre.

Idag har jag vaknat upp hos jonas, vill egentligen inte åka därifrån men det blev så i alla fall. Var tvungen att fixa lite hemma. Så när jag kom hem lekte jag med wilda, sen bar det av till uffe för att hämta potatis och morötter, när jag kom hem fixade jag och pappa lite med snöblad och ved. senast skalade jag potatis så att mamma kan börja med maten när hon kommer hem. Nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik med pappa, ska snart hämta robin vid bussen. Suck ! har ingen lust alls att gå ut , än mindre köra mer bil. Imorgon ska jag sova, och sen får jag se vad man ska hitta på.

Nu ska jag hämta brorsan vid bussen.
PUSS

RSS 2.0