Repris var ordet

Hej ,

snacka om att jag är trött, i fredags hade vi jätte trevligt hos Sofia och grillade :) jag, Jessica, Elin, Alexandra och Maria.
Lite av en reunion, (rätt stavat?) Repris på det snarast tycker jag! Länge sen jag skrattade så mycket..
Sen blev de hemma dagen efter och springa en sväng med wilda, för att senare åka in till Sebbe med Sofia. Där blev de lite förfest och så kom mejjan och bella med lite folk :) Drog vidare mot lillån men tog 16 och den åkte inte ända fram , hahaha typiskt! så vi fick vända och ta 11:an istället. Efter många om och men och några kisspauser så kom vi äntligen fram.trevligt var ordet : )  Repris på de med såklarttttttttt.

Burger king klockan tre på natten är ingen favorit, kön var inte lite lång och jag är inte direkt ett fan av deras mat heller, men är man hungrig så är man ju :o Sen gick vi rakt över gatan till Hannas lägenhet för att äta och sen direkt i säng!
Sofia vaknade först som vanligt, och sen blev det raka vägen hem för att sova lite och nu ska jag iväg på hunddressyr kurs med Wilda och Molly samt mamma.

PUSS

<3i found you and lost myself

HEEJ !

Var det någon mer än jag som såg Eurovision song contest igår eller ? jag antar det,
liten besviken på att det inte gick bättre för sverige men aja, bättre lycka nästa gång!
Norge förtjänade att vinna , dom brukar komma sist :P och låten var faktiskt bra!
Nu ska jag packa för imorgon åker klassen till Tylösand för livräddning måndag-tisdag. Kommer bli guld :)
Alex kommer snart hit och sover kvar tills imorgon, så dags att börja med packningen så jag blir klar tills dess.

PUSS

Danmark var BRA !

skola dag? That`s right !

helloo!

Sitter i skolan och är allmänt trött, är jätte hes så låter väldigt konstig. tror inte att jag skulle ha varit med på träningen igår, vi hade ganska mycket löp och så :o dumt ! men aja, jag får vila mig idag. Blir att plugga på körskolan och sen åka hem och vila.
Nu på morgonen ska våran klass ha redovisning , snacka om segt . Jag ska nämligen bara lyssna! Gjorde ju mitt arbete hemma när jag hade opererat mig. sen blir det engelska inför reading and listening imorgon.
seg dag , ja det kan man ju säga. Hoppas på god mat ;) haha .
Nu ska jag väl börja lyssna :)

Puss
Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig,

You act like you never had love, and you want me to go withoutGodkväll folket.


Är så himla trött, det är sjukt ! men nu ska Sofia pigga upp mig genom att berätta om hennes valborg :D jag skrattar redan, haha. Hon hade en intressant valborg kan jag lova ;)
Idag har de varit lugnt , lite historia på morgonen , kolla när flicksen spela semi final i skol sm ( jag var avundsjuk) och de blev tyvärr förlust med 1-0 :( men killarna är i final iaf ,så sthlm tisdag-onsdag nästa vecka. Efter de blev det Mc donka med tjejerna, tröstkäk! :o
Sprang faktiskt tre km idag när jag kom hem , höll på att dö men Wilda drog mig runt. Och idag börjar mitt socker förbud, men det gäller bara i veckorna så på helgerna blir det sockerchock. Bra ? nej kanske inte.
 Nu ska jag göra nått annat.

PUSS

Är de långa nätters fara, att se det man vill se ?

Hiii

Jennie ligger och halsover brevid mig, de blir såsdär när man envisas med att gå upp klockan nio på morgonen :o
hhaa, jag brukar få dra upp henne vid tio-elva men inte idag inte....
Igår var de ju somsagt Valborgsmässoafton, överskattad dag! Jag och J blev hemma hos mig, med en kort tur ner till majbrasan i kil. (som dom inte ens tände, pga brandrisk) kollade dock på fyrverkerierna. Väldigt fint.
Sen blev de film såklart, typ som en ritual vi har här. Bröllopsduellen blev det den här gången.

Idag blir de chill, solning samt lite plugg ? vem vet. Vi ligger ju efter..(as usally) Hem till jennie och sen ska jag följa med och kolla när laget spelar imorgon i Norrstrand, kanske får se jennie göra ett mål?  Och såklart , Grattis till min käre far som imorgon fyller. Ska väl inte säga hur mycket, eller jo. (mohahha) 47 år . Gammal ? nejdå... :D Vad har jag köpt till honom då ? INGET :o jag har ju varit hemma i över en vecka efter operationen....har ju opererat bort halsmandlarna nu. skönt , nu slipper jag anstränga mig när jag ska svälja maten. Låter lite annorlunda men de vänjer man sig vid.

Nu ska jag dra ut jennie, See ya !

PUSSS

RSS 2.0