.

T h e r e 's  s o m e t h i n g  i n  y o u r  e y e s
M a k e s  m e  w a n n a  l o s e  m y  s e l f ,
M a k e s  m e  w a n n a  l o s e  m y s e l f  i n  y o u r  h e a r t,
T h e r e 's  s o m e t h i n g  i n  y o u r  v o i c e
T h a t  m a k e s  m y  h e a r t  b e a t  f a s t


vem behöver ett hjärta när det kan brista?

okej...jag har inget liv.

Promenad med hundarna och har fixat lite med veden i kylan. är väl så en söndag ska vara ? nja.
I alla fall så lagade jag mat till pappa och robin, det blev enkelt. Makaroner och korv :) går alltid hem.
Sen bestämde dom sig för att åka iväg och köpa en ny tv sådär helt spontat. Så dom kom hem med den nyaste LG tvn , 42 tum med energispar och massa skit. Men efter två timmar så funkar den fortfarande inte och jag vara tvungen att ta en paus....hatar när saker inte funkar direkt! men fin är den , så får vara nöjd med att kolla på den utan program. 

Promenaden med hundarna gjorde mig inte särskilt uppiggad, kom väl sammanfattningsvis fram till att jag har svårt för att ta komplimanger på rätt sätt. eftersom jag oftast inte tycker att dom stämmer. Har lättare att ta kritik för det kan jag ta till mig och sen försöka förbättra mig på något sätt...är nog rädd för att komplimangerna är falska så man tar ut saker i förskott som inte stämmer sen.

Satt och kollade igenom alla bilder jag har på bdb och hittade några äldre kort på mig:nej nu ska jag väl hjälpa till med tvn , den verkar inte funka som den ska än.
puss


sista januari

hej

sitter i min säng och är allmänt trött, sådär lagom som man ska vara efter en helg. Har väl inte gjort så jätte mycket...är rätt förkyld så det mesta är jobbigt. Gårdagen började med att jag sov för länge, bestämde att jag skulle träffa sofia :) åkte dit, sen kom hennes föräldrar och vi satte upp lite gardiner och fikade. Sen när dom hade åkt orkade vi inte göra nått så det blev soffan ett tag innan vi tog bilen ut till närkes kil och fixade med S hästar. På vägen in till stan igen stannade vi till vid edessa och hämtade kvällsmaten :D mycket gott!

tittade lite på film, och sen hämtade vi modi. han stannade inte så länge....sofia somnade och jag kollade på en film om tina turner. What`s love got to do with it hette den, helt okej. Sen gick vi och la oss, men ingen kunde sova så vi spelade retro, och sen kom modi och hälsade på igen :) haha! Sofia vann spelet, och sen pratade vi lite och ja...sen sov jag. blev rätt sent, men det var det helt klart värt.

Nu ska jag ta en promenad med hundarna och rensa tankarna.
PussIn your eyes I get lost, I get washed awaywish i could fly

cup idag i degerfors.det gick åt helvete ! behöver inte nämna mer om den.
nu sitter jag hemma och är sjukt uttråkad men tur att jag kan kolla lite på ncis så jag inte kollapsar helt i min ensamhet :( imorgon blir det träning och sen får vi se.
Nu ska jag lyssna på lite bra musik , tända lite ljus och önska att jag var där jag vill vara just nu.
Puss


it`s not the first time a man goes insane

hello damer och herrar! 

I lördags var det ju cup i karlskoga. varann damernas hette den och vi blev tvåa. surt som fan då vi skulle ha vunnit. men det blev bråten som tog hem segern i finalen med 2-1. suck ! Men en kul dag :)
Söndagen bestod utav lååång sovmorgon, sen packade jag en massa ved. (måste göras när man bor på landet)
Sen sms:a sofia och vi bestämmde oss för att åka in till stan och se Avatar, sen orkade vi inte laga mat så vi gick och åt på hellas innan bion :) mys! Jag tyckte avatar var bra, och jätte fint gjord. Sofia däremot hon somnade ;) hahaha! typiskt henne.

Idag var det träning på förmiddan , naturkunskap på eftermiddan och nu pluggar jag lite tills imorgon då vi har redovisningar på vårt tema: vinnare i din egen tävlig!
Ikväll blir det en spontan ute träning på karslund , riktigt kul :) jag är mer än jätte taggad även fast det är så kallt. 

Pusss


ja så skulle det nog kunna gå till

Året är 2010 och Figo, Ronaldo och Zlatan har alla hamnat i Real.

Av någon anledning är de ute och åker bil tillsammans med Kluivert.
Kluiverts körkapacitet är ju inte så lysande och efter några pilsner så drar han rätt in i ett träd. Alla fyra dör.
Som alla förstår så tar Kluivert steget direkt ner i helvetet.
Figo, Ronaldo och Zlatan tar sig dock upp till pärleporten där de välkomnas av Sankte Per som direkt leder dem in till vår Herre.

De tre stegar fram mot Gud som sitter på sin tron. Gud säger då: "Figo, vad är det bästa med fotboll?"
Figo bugar sig och svarar: "Det bästa med fotbollen är att jag har kunnat sprida glädje till folket, tjäna pengar till mitt uppehälle och få se hela världen".
Gud ansåg att det var ett bra svar då han sa:
"Bra Figo, kom och sitt på min vänstra sida"Gud tittade sedan på Ronaldo och sa:
"Och du Ronaldo, vad är det bästa med fotbollen?", Ronaldo svarar lite försynt:
"Herre, jag kommer från fattiga förhållanden och har lyckats visa mina medmänniskor att det finns en väg ut ur det hela och att man inte behöver vara dömd till ett liv i misär. Samtidigt har även jag kunnat sprida glädje till folket".
 Gud svarade:
"Bra svarat Ronaldo, kom och sitt på min högra sida."
Gud tittade sedan på Zlatan och sa: "Vad tycker du då Zlatan?"
Zlatan tittar upp, harklar sig, spottar på marken och säger:
"Du sitter på min stol"


playing my song,

sjuuuk....eller ja. något sånt, smittar tydligen så blev hemma idag med.
Imorgon är det cup i karlskoga. kanon :) nu ska jag reflekterar över en bok. suck!! man måste ju plugga fastän man är hemma. känns dock lite mysigare och bättre när man kan krypa ner under en filt i sin egen säng!Puss

blattefierad

idag har jag pluggat...nu ska jag göra hamburgare till min familj! japp, jag är såå snäll.
sen ska jag kolla på shan da man , han är grym.PUSS

nobody´s wife

heeeej :)

jag har haft lite att göra den här veckan så blivit dåligt med skrivande här. Men nu så.
Gårdagen bjöd på skola, gym och sen tema arbete + engelska C, där jag och sara fick bra nyheter om våra twilight bokrecensioner. vg+ sitter ju inte helt fel! Åkte från skolan till S, hon lagade mat till mig och sen gjorde vi oss iordning och eve, sara och alexandra kom förbi för lite förfest. hahhaa :D vi hängde tvätt på förfesten! det tyckte jag var lite annorlund. men i alla fall, sen tog vi oss vidare till liquid och rockbar och där träffade vi lite folk.
Sen blev det frimis och en massa dans, hade jätte kul :) jag och eve gick sen till burger king och handlade åt oss och sofia , efter maten somnade jag som en stock i soffan. 
"
Idag, efter att eve åkt hem, så gjorde jag och sofia som vi "brukar" göra efter en kväll på krogen. Åkte till ikea och sen käkade vi på max ;) haha. tänkte gå på avatar men det var fullt så vi åkte hem istället och nu ska jag snart laga mat med mamma och sen blir det tv och bara en massa mys. Imorgon ska jag ha jätte kul, jag ska nämligen plugga!! YES. kan en söndag bli bättre liksom? :(

PUSSI try to see, is it up to me ?

så har skolan dragit igång igen....kul att träffa alla :) såklart! men segt att börja plugga men nu är det ju bara slutspurten kvar sen går man mot en säker undergång. Nej men en ljus framtid kanske ;) vem vet.
Har börjat fundera lite smått på vad jag ska plugga vidare till...men fortfarande oklart. har några intressant saker...eller ja! en.  Idag blev det utvärderingar på förmiddan och naturkunskap på eftermiddan , segt!

Nu ska jag göra något vettigt, som att kolla på true blood och sen hämta brorsan :)
PUSS


Jag har himlen runt hörnet

Det är väl inte så konstigt att man tycker sina egna problem är rätt stora ? sånna där saker som att man är förkyld lite för ofta eller aldrig träffar den "rätte". Det är ju ens egna problem, jag menar vad ska man annars tycka är stort och jobbigt om inte det? Det är ju så det är. Hur ska jag kunna sätta mig in i hur barnen i de fattigaste delarna av afrika har det när jag aldrig har upplevt det , jag kan ju aldrig föreställa mig hur det är att inte få mat på fyra dagar. Jag har aldrig haft dom problem. För det är vad man kan kalla ett problem , eller ? Är det inte så att man går efter det man kan relatera till och det man har upplevt? Jo klar det är!

Varför funderar jag på det här då kan man undra. jo för att jag nyss började läsa Lasse Gustavssons bok. Han är en föredetta brandman som redan efter en vecka på jobbet blev så svårt brandskadad att han miste öron, fingrar och munnen mm. Han var endast 24 år vid tidpunkten....när man läser om någon som vaknar upp efter att ha varit sövd i två månader och upptäcker att ögonen är igensydda och får reda på att hans fingrar är bort amputerade då förstår man att man själv är ganska lyckligt lottad. Att man man måste hitta dom där små glädje ämnena i vardagen och inte hänga upp sig på dom där små och obetydliga sakerna. Om något inte går bra kanske man ska försöka fokusera på det positiva, hitta något i varje grej som gör att du blir glad.

Omge dig med människor du älskar, människor du är trygg med och kan vara dig själv med! För det är ju när du är dig själv som du mår bäst...och det är något jag är tacksam över, mina vänner! och särskilt alla mina närmaste vänner. det är dom som gör att jag går upp på morgonen och skrattar varje dag. Jag tror vi är för dåliga på att uppskatta varandra, ett gulligt sms kan vara något som räddar dagen. Det är så lätt att ta varandra för givet...då kanske man ska tänka på att ingen dag är den andra lika, en människa du älskar kan finnas där en dag men vara borta den andra.  Att visa uppskattning.....och att våga satsa . viktiga saker!

Puss puss


anybody could`ve told you right from the start It`s about to fall apart

Förkyld !!! som fan, fattar inte att jag alltid har sån här otur....måste vara bättre tills imorgon. Då är det Dm i mellringe :) taggad som fan! vi spelar 10, 12 och 14.30...helt okej tider. I år är det vårat år, nu ska vi vinna det här!

Idag har jag inte gjort ett skit...skönt :) men ville åka till jennie ikväll och inviga nya lägenheten med mat och mys.
men upp tidigt imorgon och är inte frisk. så blir hemma :(  Nu ska jag kolla på true blood och vila lite till.

Puss puss


guide me

jaha....ännu en dag har passerat. En seg sådan, men den var väldigt välkommen! Skulle ju ha åkt till romme med några stycken, men att åka skidor i -20 grader funkar inte för mig så jag blev hemma. Hoppas dock att den resan blir av en annan dag...ville verkligen!  men har ändå inte känt mig bra idag...har en förkylning som inte verkar släppa. Men har en viktig träning imorgon på två timmar så det är bara att stanna inne och dricka te mm.

Man kan väl säga att jag bara har tagit det lugnt idag...sov till elva, åt frukost, la mig i sängen och läste dödsrelikerna, åt mat, läste lite mer, fixade lite saker, kollade på det mörka hotet, åt mat, kollade på klonerna anfaller. Oj vad det kan vara skönt att bara vara! Ibland är det skönt att bara vara med familjen. inte låta någon annan störa.

PUSS
I can never be fixed, so please....don`t bother


4 januari

heelllu :)

Dagen bestod utav lite stress...jag hade jennies nycklar så var tvungen att åka in och hjälpa henne att städa. Hon skulle nämligen visa lägenheten på eftermiddan. Sen blev det stan och marieberg med sandra...blev ett minneskort till mobilen och ett hårband att åka skidor i mm. Träning på kvällen, kul som vanligt.
Nu ska jag kolla på true blood och sen sova :)

Felix hälsar att snart kommer ni att kunna följa honom på hans blogg : afahl.blogg.se
herregud ! vad kommer vi kunna få läsa där....? :o

PUSS


!

Look me deep in the eyes and tell me the truth...Then maybe i`ll belive you


forgive , but not forget

Godkväll ! :)

Nyårsafton var händelserikt kan jag lova....men hade verkligen kul! så får väl tacka alla som gjorde den så bra.
Jag och S åkte in vid tre och fixade lite, åt lite gott och sen började det strömma in folk...vid tolv tog vi oss upp till slottet för att se fyrverkerierna. Sen blev det kallt så vi gick tillbaka och festade lite till. Blev rätt sent och jag somnade inte förens vid halv sex tror jag, fast det var det värt. fredagen bjöd på en massa städning och sen åkte vi hem till mig, jag och sofia, för att kolla på harry potter och halvblodsprinsen. halvsov i soffan kan jag lova :)

Idag har jag inte gjort så mycket...städat, lagat mat, varit ute med mollsan och lyssnat på bryan adams.
Det är inge bra att vara själv såhär en hel dag, man funderar för mycket. Fast vem vet, man kanske kommer fram till någonting vettigt ibland. Missade min fotbollstträning idag för hade ingen av bilarna hemma, och när man bor som jag gör är det svårt att gå till träningen så blev lite egen komponerad träning i vardagsrummet medans Wilda hela tiden försökte leka.
Nu på kvällen har jag pratat i telefonen med en massa puckon :) fast det är väl tur att dom finns. vad skulle jag annars göra. Nej, nu är det dags att fortsätta kolla på true blood, fastnade i den serien ikväll.

Puss


Jag önskar du finns kvar
när solen stiger
När natten blivit dag
vill du ha mej då?


RSS 2.0