i need to grow older with a boy like u

jaha ja....hej på er.

sitter i sängen och mår allmänt illa, funderar på att duscha och sova . Är sjukt trött.
Midsommarafton spenderades hos adam med pojken, sandra, mejjan, felix , sofia och jessica :) riktigt bra kväll. om man räknar bort mitt ofrivillga dopp i poolen, fick gå med mjukisbrallor resten av kvällen, kändes inte så midsommaraktigt. haha , vilket jag tjatade lite för mycket om.
Lördagen var lugn , jag och niklas spelade minigolf och lite så....sen blev de att kolla matchen och äta lite gott med adam och magnus. Och idag åkte jag hem vid ett och solade fram tills fem då jag cyklade till Sofia med wilda :)
och nu är jag död, imorgon är de jobbvecka 2. de går ju framåt i alla fall.

nej nu ska jag duscha. Puss

Juuust de, Grattis niklas till jobbet <3

Kärleksvisan

Tja !

Sitter ute på altanen och har letat reda på en massa resor till grekland till mor och far...pappa tänkte nämligen överraska mamma med en resa om tre veckor :) Man blir ju rätt sugen på att åka själv men imorgon börjar de hårda livet, jag ska nämligen börja jobba. Det blir elons lager ute vid marieberg på obestämd framtid, jag ska köra truck och lite sånt. Tur att jag tog truckkörkortet i vintras annars hade jag nog varit arbetslös nu :o
Arbetstiderna är mellan halv åtta och fyra så de är helt okej, synd bara att man går miste om solen, dvs om den bestämmer sig för att titta fram .

I veckan var jag med niklas tre dagar, vi gjorde väl inget speciellt men blev en liten sväng till marieberg när jag ändå skulle förbi jobbet. Underbara dagar som vanligt :) är dock fortfarande inte frisk så orkar inte göra så mycket i alla fall så de är skönt att bara vara hemma och ta de lugnt. Nu drar de ju igång på riktigt, så måste bli frisk. Har varit lite med S också, tjejsnack är alltid toppen. särskilt med henne!

Igår kollade jag och mamma på det kungligabröllopet hela eftermiddan och kvällen, gick från tv:n 00.00 . Haha :D men det var rätt intressant, och jätte fint när dom gifte sig . Fällde en liten tår för dom såg så underbart lyckliga, och de påminnde mig om hur lycklig jag är. och hur lyckligt lottade jag är som har så underbara vänner, familj och pojkvän + mina gullungar molly, wilda och mysan.
Nu ska jag laga lite mat åt pappa och brorsan, de klarar inte sånt själv ;) blir enkelt, tortillas.

PUSS


oh la la la jag vill ha dig

tja !

sitter ute på altanen och lyssnar musik och pratar lite med mamma, solen skiner skönt med jämna mellanrum.
Idag har jag städat lite, tvättat bilen, varit på promenad med hundarna , lagat mat och lite så :) Och just de, varit hos läkaren imorse. Får svar på proverna på torsdag, vill bli frisk nu ! usch.
Nej nu ska jag duscha och ikväll blir de att kolla på Brasilien- nordkorea. Imorgon kommer Niklas hit och på kvällen blir de förhoppningsvis o`learys med mina kära vänner . PUSS


Everything I do, I do it for you. I would die for you....you know it`s true.

Tjaaa !

Just nu sitter jag hemma i sängen i ett mörkt rum och lyssnar på lugn musik, ska snart sova så måste komma ner i varv. Kan vara något av de bästa som finns ibland, sitta själv med musiken och tankarna. Bara vara för sig själv och ta in allt som händer, fundera över val och möjligheter, förändringar och gråta en skvätt eller bara sitta och le för att man är så lycklig. Idag är jag lite delad....mellan lycka och sorg. Kommer till de senare , känner för att skriva av mig ikväll.

Dagen började vid halv åtta då jag vaknade och gick ut med hundarna , sen åt jag en snabb frukost och så åkte jag och pappa till Gottsätter där en av våra släktingar har sommarstuga, men han har avlidit nu så den måste göras iordning inför försäljningen.  Huset ligger på bra avstånd till stan men fyfan för tomten. Det är en skogstomt och om vi säger såhär, det var inte lite skog som skulle bort. Pappa röjde och tog ner allt och jag drog undan det och la i högar efter vägen. Vi jobbade non stop i fyra timmar och efter det var jag helt slut. Fick dock en god hamburgare som belöning och då var jag nöjd. Stressade hem för att duscha och åka iväg till Niklas som tog studenten idag :)

Kom till Niklas vid tre och då blev de lite mat och fika plus en massa prat med släkt och vänner, trevligt trevligt !
Nu har jag jätte dåligt minne men Niklas farfar eller morfar sa att han trodde jag skulle vara kortare , haha. Vi fick oss ett gott skratt i alla fall. Vid halv nio skjutsade jag niklas till förfesten och fortsatte hemåt. Hatar att åka hem, skulle kunna stanna där hela tiden. Finns ingen som gör mig lyckligare <3

Fick sms av S , hon sa att hon hade fått jobb i England och åker i slutet av Augusti. Hon ska jobba som au pauir i ett år eller mer , vem vet. Då höll jag på att börja gråta , men hade nog inte sett så bra ut hos Niklas så fick hålla inne med det. Vill verkligen inte att hon ska åka. Den enda människa i hela världen som verkligen känner MIG. Vi har varit kompisar sen vi var sex år och har aldrig varit ifrån varandra en så lång tid. Det kommer bli otroligt tufft, tur att man kan hälsa på varandra. FAN! vill ha henne hemma så jag kan träffa henne precis när jag vill.
Fast jag vet att det här är något hon verkligen vill, så jag är jätte glad för hennes skull och hoppas att det kommer bli kanon bra där borta i England. Jag älskar dig S <3

STUDENTEN!

Lite student bilder :) bästa dagen, kommer minnas den föralltid.









RSS 2.0