Nyår

jaha ja...snart nytt år! gud så fort tiden går. Måste nog sammanfatta det här året som kul men med mycket sjukdomar och skit. Ett rätt snurrigt år helt enkelt :) men ett bra i alla fall. Hade tänkt att nästa skulle bli ännu bättre :)  det ska jag se till.

Ja för att sammanfatta de senaste dagarna så blev det fest i tisdags för alex fyllde 18 år :) förfest hos S, och sen satin. Vi hade riktigt kul, blev en del dans mm. Vaknade upp igår och var rätt pigg i alla fall. Sofia och jag gick på stan och fixade lite grejer. Sen mötte vi upp med J och skjutsade hem Sofia :) Sen har väl jag och jennie kollat på film, sovit och pratat lite. Mycket bra som vanligt <3

Nu ska jag duscha och sen dra mig mot staden med S.
ha en jätte bra nyårskväll mina vänner <3
PUSS


vill ha sommar


i`ll get by with a little help from my friends

heellu :)

Jaa nu har det varit fullsmockat ett tag...Fredagen bjöd på utgång med bästa tjejerna :) Blev förfest i lillån, och sen var det jag, emma, jennie, sara och camilla mm som ägde dansgolvet! Väldigt rolig kväll....med ett överraskande slut också. Träning på lördagen...fyfan det var tufft! usch, två timmar. Jag trodde det var slutet...men oj vad jag gjorde mål ;) kanske ska dricka innan träning bara för den sakens skull.

I alla fall så blev de ingen vila, hem och duscha och sen åkte jag och S in till hennes lägenhet som är klar nu. Ursnygg blev den! :) Där hade jag tänkt bosätta mig. hihi
Sen kom felix och vi käkade pizza, vesuvio med bearnies sås, mums! tack jennie för att du införde den i mitt liv!
Självklart så ville inte singstar:et funka, så jag fick skaffa hjälp av Mejjan, linus och martin. Så det blev singstar hela kvällen mixat med lite spel och sms roulett. Mycket bra kväll :)

Nu ska jag fortstätta med det jag gjorde innan, nämligen kolla på vänner.
PUSS

25 december

Ikväll blir de utgång med bästaaaaaaaaaaa :)
Ni hittar oss på frimis ! Det är vi som dansar snyggast på golvet..





'm going out tonight-I'm feelin' alright
Gonna let it all hang out
Wanna make some noise-really raise my voice
Yeah, I wanna scream and shout
No inhibitions-make no conditions
Get a little outta line
I ain't gonna act politically correct
I only wanna have a good time

Julafton

JA...då var det dags igen :) vakna lite för tidigt, äta god frukost, vänta,vänta på att gå upp till kusinerna och däremellan äta lutfisk till lunch. en mindre god tradition! haha
Nu ligger jag och mysan (min katt) i sängen och myser lite. Fick vänner säsong åtta nu på morgonen så ska nog kolla lite på det.  igår fick jag migrän vid 12 så det var ingen bra dag...och så vaknade jag klockan fyra imorse och mådde piss. Mamma var snäll och masserad mig lite....så när jag vaknade nu mådde jag bättre :)
Nej snart kommer S förbi och så ska vi byta julklappar eftersom att jag inte kunde igår...
Funderar även över vad jag ska ha på mig...svårt val :)

Ha en bra dag nu :) och god jul alla <3

PUSS


23 december

Godmorgon! :)

eller ja, idag gick jag faktiskt upp klockan nio. det var ett tag sen hemma. nästan skönt, då går inte hela dagen.
inte för att jag har så mycket för mig, haha.
Ska äta snart och sen åka över till S och byta julklappar, roligare att få allt till julen än efter. Jag brukar jämt lyckas bli försenad med sånt. efter det ska jag väl hem och gör ingenting och sen kommer jennie och då ska vi byta julklappar :) de blir kanon.
Sebbe och mejjan ringde nyss och bad om råd, dom klarar sig inte utan mig! ;) och nu har vi kommit fram till bästa iden. hahahah!

nej nu ska jag lyssna på lite bra musik och komma i julstämmning :)
PUSS


pull the trigger

dagen har bestått utav julstädning och sen kom jennie och räddade mig :) blev stan och hon handlade lite julklappar. vi träffade på sara ett tag, sen träna dom och jag gick till Camilla och hälsade på. Hon flyttade dit för två år sen ungefär och jag var där för första gången idag :o illa! tur att vi ses annars...som på julafton.

Nu är jag sur på min hemma dator, internet funkar inte men det funkar på skoldatorn. suck, alltid nått som ska krångla. tror jag ska duscha och sova! Imorgon ska jag byta julklappar med sofia, och kanske jennie :)
och klä julgranen, såklart!

PUSS


crash boom bang

Snart julafton :)
åh vad jag älskar att vakna på morgonen och gå ner när de är mörkt och bara julgrans ljusen lyser och de är sån mysig stämning. Det är nog det jag gillar mest med julen, stämningen och sällskapet.
Julklapparna är ju verkligen bara ett plus.  vore ju också mysigt om man hade någon att rulla runt i snön med såhär dags, men jag får nöja mig med att bli nersprungen av wilda, mitt lilla pucko <3

Nu när det börjar nära sig jul är det ju något annat som min mamma värderar högt, som måste göras.
nämligen : JULSTÄDA! och fyfan vad jag hatar det. men ett måste är ett måste, eller hur?
Nu ska jag bara se till att J och S får sina julklappar innan jul den här gången. viktigt viktigt!
Nej...nu ska jag väl städa klart så jag kanske kommer in till stan för lite shopping med jennie och kanske min första basket match någonsin med sandra. vi får se, vi får se.

PUSS


21 december

Hej =)

Idag blir de lugnt, kanske m-berg med pappa och brorsan. Har kollat upp så att mobilen jag vill ha i julklapp finns i lager, så nu ska jag försöka tvinga dom att åka (A). haha
Ikväll blir de träning. Kul

PUSS



I'm not crazy, I'm just a little unwell
I know, right now you can't tell
But stay awhile and maybe then you'll see
A different side of me
I'm not crazy, I'm just a little impaired
I know right now you don't care
But soon enough you're gonna think of me
And how I used to be

hemma!!!

Sälen , ja det var bra :) Kom upp på onsdag kvällen och då blev det lugnt med tv och godis. Tobbe och henke kom även dit och gjorde sig hemmastadda. Torsdagen bjöd på snowboard åkning, det gick okej för mig. Nu har jag bestämmt mig för att jag ska lära mig någon gång i vinter...ordentligt! för nu kan jag nog grunderna.
Fredagen var  jätte kall , 27 grader :o jag och sofia bytte till skidor och åkte lite. På kvällen blev det lite "jag har aldrig..." och våghals. kul kul :)
Lördag: kallt och alla vara seg, jag och S släpade oss ut i backen vid ett och åkte tills de blev after ski i tandådalen.
Sofia blev gladare och gladare och jag drack cola, kör man bil så gör man...somnade väl vid tolv efter att ha kollat på 2009 Mtv movie awards. Blev väckt mitt i natten av att telefonen ringde :D hahahah. Johan var ute och virrade i den iskalla natten....=)
Hemresan idag var seg...fyfan! men nu är jag i alla fall hemma =)
Imorgon ska jag sova och på kvällen är det träning.

PUSS


SÄLEN!

Idag åker vi, eller ja...det är ju ett tag kvar ! men är övertaggad så är bäst att sova så jag orkar köra imorgon.de är ju en bit till sälen. Kommer bli guld :)  vi ses på söndag!

PUSSSSSSSSSSSSSSS

Tog kärlek där jag fick den och dagen som den kom

Dagen har bestått utav Fotboll på förmiddagen, blev lite passningsövningar och sen spel.
Som lagkapten är jag nöjd med två vinster och en förlust..haha!
Sen åkte jag och Blerta upp på stan för att äta, där träffade vi på jonas som hängde med. Blev burger king, som jag vanligtvis aldrig äter på förutom efter krogen. Men deras crispy chicken är ju jätte god!
Sen bowling, och ja det gick ju som det gick. Förra året vann jag i år kom jag säkert sist. tröttnande efter en kvart.

Sen blev det marieberg i en kvart med Yim, han skulle handla till sin brorsa men gav upp så jag köpte min sista till S. Nu är man klar med det, slagit in och fixat klart. skönt!
När jag kom hem var jag så trött så jag sov ett tag, nu ska jag nog kolla på tv.

PÅ ONSDAG BLIR DET SÄLEN!! (Y)

Puss




sångare eller sångerska? de är frågan

Lina- Jag ska bli country sångare
Sofia- sångerska?
Lina- Nej , sångare

Ett av mitt och S:s givande samtal.
Tur att jag har dig , du får mig alltid att skratta så jag gråter.
Du är lycka för mig <3

chasing dreams

Det bästa beviset på att erfarenhet inte hjälper är att hur många gånger
man än har avslutat en kärlekshistoria så hindrar det en inte från att kasta sig in i en ny.


Higher

hellluu :)

Fredagen bestod utav plugg hemma, vi slapp nämligen åka till skolan utan kunde plugga hemifrån.
så blev klar med engelskan och en annan uppgift. inlämnade och klara! nöjd.
Sen åkte jag iväg till S på idol final mys, Erik vann och det var rätt tycker jag även fast jag älskar calle.
Jag och S var uppe i varv så vi bakade en kladdkaka fram tills ett på natten och de blev massa snack.
somnade vid tre och vaknade vid elva, åkte hem och fixade lite ,hämtade S och sen bar de av till marieberg för de sista julklapparna.

På kvällen blev det bio med Felix, vi såg Luftslottet som sprängdes. Den var rätt bra,  men ettan är bäst.
Jag är så lättskrämd att jag hoppade högt några gånger, felix tyckte jag överreagerade. haha!
Sen åkte vi hem till Sebbe ett tag och pratade lite. Lämnade av Felix hemma och åkte hem och sov som en stock.
Idag vaknade jag halv tolv, sköööönt att sova ut. Blir en lugn dag, kanske film med Robert.

Puss




bra dag

hejhej :)

idag har det varit en bra dag, förutom att jag var tvungen att gå upp halv åtta och ut med hundarna. Wilda skällde så jag kunde inte ligga kvar under täcket länge. Somnade nere i soffan med molly vid fötterna tills halv elva. sen blev det vänner maraton :) finns inget bättre när man mår sådär. sov lite till och sen fick jag fin besök av Robert, det blev lite prat och film. King arthur, var så sugen på att se den. Däremot är det svårt att koncentrera sig på filmen när personen brevid en hela tiden vill prata ;)

Sen blev de promenad med hundarna och följde Robert en bit på vägen, svängde in vid Uffe och hämtade min sista lön. Nu är jag inte helt pank :) Nästa vecka blir det Sälen med S, Alex och eve. det känns som det kommer bli mycket bra...Och man får ju inte glömma att mina bästa tvillingsystrar fyller 18 år :D vilken grej! ems och sara blir stora flickor. det är väl på tiden tycker jag!!

Nu ska jag plugga klart och göra något vettigt idag.
PUSS


late night thougts

Inget , det är tomt. Ändå rusar det runt tankar...besvikelse, ilska, förståelse.
undrar lite varför jag. varför jämt jag.
ingen sömn inatt alltså
Fan, va mer finns det att säga


home

Gran canaria var guld :) vad mer kan man säga, bestod av mycket skratt, träning, sol och bad + värme och väääldigt bra sällskap.
Här kommer lite bilder:




PUSS

RSS 2.0