Can`t you feel my heartbeat coming you´re way

tjaaa.

Ensam hemma ! :) med katten i och för sig. Men ganska skönt. tror jag behövde lite ensam tid, blir ganska intensivt att bo ihop med någon. I alla fall så är pedagogik kursen slut idag, lämnat in hemtentan. SKÖNT! Dags för idrott nu på måndag...kommer bli toppen.
Varit med arre hos hennes mormor ett tag, fikat och samtalat :) trevligt! sen bar det av till sjukgymnasten. mitt knä är definitivt bättre, har ökat rörligheten i höger knä med 30%, vilket är mycket. Verkar som att mina menisker är lite trötta och sura, men det ska nog lösa sig.
Juste, jag och sofia var ute och red på Serina och Avanti igår, det gick bra. Tog en lugn tur eftersom att de var första gången sofia red på fem år och jag satt på en fyrverkeripjäs. Serina var otroligt pigg, studsade som en studsboll :) men det var kul. Lite fart ska det ju vara i hästen.

Nu ska jag fixa tacos till mig och katten =)
PUSS

You´re the reason i come home

godkväll.

sitter i soffan med hugo och devil som sover som stockar :) mina bäbisar. Jonas sover, han jobbar ju så det blir upp tidigt. Lyssnar på Ron Pope och tänker på dagar som gått, pedagogik kursen är slut om ca 1 vecka och efter det börjar idrott och hälsa kursen med mycket mer i skolan och mindre sovmornar och längre dagar. Jag är säker på att det kommer bli kul, jag gillar ju att röra på mig och hitta på nya saker. Lite orolig i alla fall, inte konstigt igentligen. Brukar alltid vara det innan de händer något nytt i mitt liv. Ibland tänker man att; shit, undra om jag valt rätt utbildning. Tänk om jag suger som lärare, med mitt dåliga tålamod och min envishet.  Och å andra sidan gillar jag att bestämma över folk, fast de är ju inte riktigt det läraryrket går ut på.
hm...i alla fall. Haft migrän idag, inte den bästa dagen men fått lega och kolla på NCIS och blivit lite uppassad av jonas :) Tur att jag har honom <3

nej, nu ska jag väl gå och sova. Puss


Mina saknade Molly <3 alltid i mina tankar och i mitt hjärta.

RSS 2.0