Mr jones.

Hemma från lagkvällen vid alnängsbadet och vi hade trevligt :) blev kubb, grilling , volleyboll mm . Är däremot sönder biten av alla jävla mygg, och mina bett blir stora som golfbollar . suck ! nu börjar den perioden också fast den kommer ju med så mycket annat härligt så vad är några myggbett mot allt annat :)
Ska duscha och sen lägga mig och kolla på någon film . Puss


always on mind

tjaa! :)

Igår var de match mot sturehov och vi vann med 2-1 , riktigt starkt eftersom att vi spelade med både en och två spelare mindre under större tiden av matchen.  Nickade en stenhård boll på frispark och den träffade otroligt fel, för jag fick hoppa och tajming är inte min starka sida plus att den snurrade sig lite så fick en ordentligt smäll. Har nog fått en liten hjärnskakning, mår illa och huvudet snurrar lite när jag gör vissa saker plus att ögonen är sega.

Men men , de går över ! Snart ska jag in till stan och träffa sara och vickan för lite prat och mys :) var ett tag sen, vi ska till vårt ställe : macdonalds ! hahaha
I alla så , efter det ska jag och vickan möta upp emma och åka till alnängsbadet för lagaktiviter så som kubb, fotboll, beachvolley och grilling :) Hoppas bara att de inte börjar regna för då blir de inte så roligt.

Puss


Älgar ska nog inte gå i nerförsbackar :o

tjjjaaa!

Idag var den sista dagen jag behövde plugga på jb . helt sjukt så fort tiden går ! :) skönt och tråkigt.
När jag åkte hem så gick Robert ut med sopporna precis när jag åkte förbi så blev kvar där ett tag, var ett tag sen vi pratade så de var trevligt :D sen åkte jag hem och satt i våra nya soffor som är gudomligt sköna. Stora, svarta recliner soffor som är fällbara med fotstöd. KANON!
Efter de kom i alla fall sofia och vi tog en sväng till lutamossen med hundarna och där hittade vi, hör och häpna: en död älg! usch vad den luktade illa, jag blev nyhetsreporter och sofia filmade . haha så kul har vi !
För ett tag sen tittade vi på så ska de låta och njöt av lite choklad i sofforna. Bra dag!

Och imorgon blir helgen fulländad då jag får träffa pojken :) saknar honom !
Nu ska jag duscha och kanske se en film . Puss



Need you now

igår var de bal :) Vi hade det trevligt och efter det strömpis som var kanon kul !
Här kommer några bilder (har inte fått mina än) :




David, Sandra, Jag och Adam


It´s like a story of love

Hejhej ! :)

jahapp då var måndagen snart slut, jag har inte gjort mycket. sov tills halv ett och pluggat lite. skönt men är däremot inte riktigt frisk. Ont i halsen, hostar och är hängig så skippade fotbollen imorse efter att ha pratat med en tränare. I fredags var jag på stan med mamma och robin hela dagen och inhandlade lite saker, sen var jag med sofia ett tag :) kollade på film och provade hennes nya högtalar system eller vad de nu var, grymt i alla fall!
I lördags åkte jag till Niklas och sen hämtade Daniel och matilda oss (niklas bror och hans flickvän) och vi åkte ut till Gusselby för att grilla hos deras kusin Timmy och hans flickvän Sanna. Grillade och körde singstar och sällskapspel :) hade otroligt kul ! länge sen jag skrattade så mycket. Sen vid elva bestämde vi oss för att gå och bada (!) japp. och det var inte kort till badet, nej det var nog 3 km . Badade i tio sekunder för benen stelnade till is :) haha! vi tog tågrälsen tillbaka för att slippa gå så långt.

Igår var de match mot lillån. den tänker jag inte ens kommentera !
Puss


Truly madly deeply


Breathe

hejhej!

Nu har det varit två bra dagar, igår var de fotboll men jag och alex var inte med så vi satt och pratade i solen :)
Efter det blev att åka upp på stan och träffa maria, vi gick och åt på la baugette och pratade lite. Trevligt :D var ett tag sen vi sågs så de var kul. Sen åkte jag hem och städade, sen kom Niklas och vi bestämde att vi skulle gå på bio. Vi såg "en galen natt" och jag tyckte den var bra. rolig i alla fall :) Idag har vi inte gjort så mycket, myst bara. Nu sitter jag själv i sängen och saknar honom så otroligt mycket, och de har bara gått c 2 timmar :o
ska väl göra nått vettigt nu.
PUSS



happy

oj . dålig jag har varit på att skriva nu ! men har haft fullt upp.
idag har de blivit religion och projekt och företagande och den sist nämnda som är en 50 p kurs ska vi läsa på två veckor. YES! nej inte alls. I alla fall så har jag tränat på kvällen och de gick tungt, hostar och får ingen luft. suck!
Imorgon ska jag träna, och sen träffa maria för lite prat och fika , kanske sofia också :)kanooon!
sen ska jag vara med pojken och vad vi ska göra de har jag ingen aning om. nu ska jag i alla fall se en film !
PUSS


Förälskad

Lycklig

Hej :)

just nu sitter jag hemma i soffan och känner mig allmänt seg. Har försökt träna lite med pilatesbollen men ska göra ett bättre försök snart :) Kom hem från Niklas vid ett, igår så var vi ute och gick en sväng och spelade lite boll på en skolgård och så kom de ett gäng med ungar och ville vara med :) de var kul, haha ! Blev kallad ronaldinho för att jag kunde göra helikopterfinten. Niklas fick vara Messi, jag blev lite avundsjuk. 
Kollade lite på film, blev bland annat Pet semetary. Den var lite annorlund för att vara skräckfilm, men jag blir rädd för de mesta. Det var lika bra som vanligt och jag ville inte åka hem, men någon gång måste man ju. 
Nu kom mamma så ska vara lite social.

PUSS 


Just don`t give up, im working it out

Tjaa!

Nu är det inte långt kvar i skolan....just nu känns det skit skönt men vet att man kommer sakna det lite :)
Idag har jag varit och tränat på kif som vanligt, blev jag och en massa killar som körde en mot en defensivt och offensivt plus inlägg och försvar där. Kul träning !
Tog en sväng upp på stan och solade lite, måste ju få lite färg inför balen. är så vit att folk blir väl bländade :o
Nu är jag hemma i alla fall och sitter i soffan med mollsan och gör inget alls....lyssnar på musik och tar det lugnt.
Ikväll är de träning igen, första träningen för mig på naturgräs och första för i år på skölvboslätt.
Morgondagen ser nästan precis likadan ut förtutom att jag ska och fixa balklänningen, den ska sys in och så.

PUSS



He's got something special
eveywhere i go he's always on my mind and
i'm goin crazy about him lately
and i can't help myself from how my heart is racin
think i'm really diggin on his vibe
he really blows me away

Heaven



Haft en kanon helg igen ((: börjar bli van, och det känns underbart!
Nu ska jag sova. Natti PUSS

RSS 2.0