i´m caught in the tide

heejsvejs!

idag har det varit lugnt, hade en föreläsning men blev hemma. Har läst lite det är ganska många böcker den här veckan. Imorgon ska jag äntligen få träffa sandra :D hemma för första gången från USA på skit läääänge. KUL!
Blir lite julshopping och kanske en fika på de. självklart ska jag plugga imorgon också, har ju inte break från universitet förens den 22. Annars så händer inte så mycker här, katten sover, Devil roar sig själv och Jonas spelar tv-spel. Snart ska vi fixa lite kina mat, mums!

PUSS


We found love in a hopless place

Ja , jag lever fortfarande. Otroligt nog, var helt slut igår när vi åkte från mamma vid nio. Men det var en jätte trevlig dag och jag hoppas mamma var nöjd :) Vi åt potatisgratäng och rostbiff, daimtårta, drack glögg mm. Super gott!
Min kusins döttrar var på där och en av dom hade hur mycker överskottsenergi som helst, jättesöt. Dock var jag jättetrött men klart man ställer upp och leker lite. idag har jag pluggat hela dagen, är så trött på det nu. Men har ju tenta på onsdag så det är bara att ligga i. Devil tycker jag är tråkig, men vi har varit ute några gånger och han har mest sovit i alla fall. trött sen igår han med skulle jag gissa på.

Snart kommer jonas hem, då ska vi nog åka och handla. Det behövs, slut på det mesta. Om vi inte vill äta nudlar hela veckan :) Nej, dags att fortsätta, man får inte ta för långa pauser.
Byeee.


Mina älsklingshundar =) Devil och Wilda.

My blood runs red from the street to the sewers

Godmorgon!

Gick upp 10 i 7 med Devil och tog ut han och Wilda på en kortare promenad. la mig och sov ett tag till och vaknade av att Devil skällde på pappa som var utanför dörren, grattade mamma med sång och presenter. Nu ska vi fixa det sista och sen kommer de folk. Det kommer Devil älska :)
Har hittat ett gammal spel här som är skit kul, det är en lutande spelplan och så har man kulor som man ska skjuta iväg med en "träpinne" och träffa olika poäng. Jag är lättroad, ja. haha

Nej nu ska jag ta och hjälpa till lite. Byeee!

I don´t mind if you don´t mind

Ligger i mitt flickrum hemma hos mor och far med Devil :) lyssnar på världens mys musik; Ron Pope. rekommenderar honom starkt, jätte fin musik. idag har vi burit in bord och stolar, tvätt av det och fixat en massa inför imorgon då mamma fyller 50 år. Fan, jag är snart där. 30 år går fort :) haha.
Imorgon kommer Jonas hit tidigt, vilket är tur för jag saknar honom fastän det knappt gått mer än 8 timmar sen vi sågs. Tror jag ska hoppa in i duschen och sen får jag se. TRÖTT!
Byeee.


tagen i sommras, nu är jag dock brunett. men har inga nya bilder :)

?!

Ibland funderar man på att hoppa av utbildningen. Ska ju bli idrott och historia lärare på gymnasiet och just nu läser vi pedagogik, jag kan inte säga att det är det roligaste jag vet. Så därför kommer den där tanken smygande ibland när man är så uttråkad att man lika gärna kan vara arbetslös resten av sitt liv. Fast såklart tar jag mitt förnuft till fånga och tänker på hur kul det kommer bli med idrotten nästa år. Därför sitter jag nu och läser om skolans politiska organisation som vi har tenta på, på onsdag. Förväntar mig inte så mycket, hoppas på G. haha

Devil och Hugo håller mig sällskap, dom tycker inte jag är så kul just nu tror jag. Sitter bara och läser, fast ska nog ta och gå ut med Devil snart, han behöver springa av sig innan jag åker till skolan vid halv ett. Fattar ni att jag slutar fem idag?!?!?!? på en fredag. dom är inte schysta. I alla fall så är Jonas hemma vid halv fem så de är inte själva så länge. Fyra timmar, de klarar Devil nu, har ökat på timmarna ju äldre han blir. men aldrig mer än fem, då lämnar vi bort honom till Jonas mamma Lisa så han får leka med sin mor och far och de andra chihuahuerna. det är hans andra hem :) Känns alltid bra att han lämna honom där för jag vet att han trivs.

I alla fall, mamma fyller 50 på söndag. Jag ska dit imorgon, tar med mig Devil så Wilda får lite leksällskap. Ska väl skala potatis och plugga hela lördagen. Ser man fram emot.
Lägger in en bild på Devil och Hugo :) Nu ska jag fortstätta plugga. Byyye!


ca ett år senare

heej :)

Ja det är ca ett år sedan jag skrev något här. Det har hänt en hel del. Lite kortfattat så har jag flyttat ihop med Jonas, , jag har börjat plugga på universitet, avlivat Molly =(, vi har köpt en hund och katt, jag har tagit mig mod att ta hål i öronen mm.
Bor alltså i Östansjö nu för tiden. Har köpt en bil, en polo som för den största delen av tiden inte vill vara hel.
Har fullt i skolan så hinner inte med så mycket annat. Har också bytt fotbollsklubb, till hallsberg. Det blev lite långt att sitta och åka 14 mil tur och retur till frövi. tråkigt :( men det blir säkert bra, får se hur mycket fotboll man hinner med framöver.

Vår hund heter Devil, och de har man fått en del kommentarer på. VI tänkte inte på djävulen när vi valde det, vi tycker att själv namnet Devil är fint bara. Hugo heter katten, lite vanligare kanske. Devil är 74% chihuahua och resten pappilon. men han ser mest ut som en pappilon, svart och vit. Hugo är en helt vanlig röd/vit katt. Båda är väldigt tillgivna och sociala. Dom lyser upp min vardag.

ska se om jag kommer börja skriva igen, fick ett infall just nu. Får se hur det ser ut framöver =) haha
byye :)

RSS 2.0