high way to hell

No stop signs, speed limit
Nobodys gonna slow me down
Like a wheel, gonna spin it
Nobodys gonna mess me round

Sitter i skolan och pluggar vård och omsorg, men blir lite idol emellan åt och igår måste jag säga att Calle var bäst :) han sjöng high way to hell grymt bra.jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din...

hejhej

sitter i skolan och har skit tråkigt :o blev träning imorse i regnet, så nu är allt lagom blött tills ikväll. yeeey!
Jennie sov hos mig igår, de blev twilight och snack (:
ikväll är de träning och på lördag har vi våra sista serie matcher, mot frövi och Kif duff.
Nu ska jag plugga vidare...

PUSS

                                                          {you make my heart skip a beat}


Jag går inte isär när jag går med dig


lååååååååång söndag

söndag kväll , kan de bli sämre ? skulle gissa på nej.
Igår blev det bio med S, flickan som lekte med elden. Den var bra :) tycker dock att män som hatar kvinnor var snäppet vassare men båda är verkligen sevärda. Efter filmen gick vi till liquid med sebbe, mejjan, deras kompis och S vänner tommy , robin, och massa andra som jag har glömt namnen på :o trevligt var det i alla fall.
skulle på efterfest i vintrosa, haha, men vi ångrade oss i sista stunden eftersom att den erfterfesten tydligen var slut så vi tog en taxi hem.

Idag väckte S mig vid tio och sen åkte vi in och hämtade deras bil som blev kvar igår, sen tog jag en skön promenad hem i det fina höst vädret och eftermiddan har bestått av en rad ointressant saker. Som att tvätta bilen och plugga. Nu måste jag tydligen hjälpa till att rensa lingon , why god why ? 

PUSS
 


movie time!how do you do, do you do, the things that you do ?

heeeeej !

kom nyss hem från Kif-Forward, blev vinst för Kif med 2-1 . Det var jämt ända in i slutet fast jag hejade nog mest på forward. Skolan idag bestod av Ökk, skolkort och engelska C.och sen åkte jag upp på stan och träffade Jessica, Matilda, Mina och Emma och vi fikade och hade trevligt :) åkte sedan vidare för att besöka lindas plats vid minneslunden vid längdbrokyrka. Fattar fortfarande inte att hon är borta, spelar ingen roll att man åker dit och så. Det stämmer bara inte :( så sjukt. Hon kommer alltid finnas med oss <3
imorgon blir det att fixa hemma och sen bio med S och vad händer sen ? vem vet...

Här kommer två bilder från dagen eftersom att det inte gick att ladda upp mer :SMinneslunden                kif-forward

PUSS

never leave you

helluuu gott folk !

vad har jag haft för mig idag då? Jo, dagen började med fotboll på k-arena med 2-orna och min klass. Det var en rätt lugn träning med lite possesion och avslut. Åkte faktiskt till skolan sen för att plugga lite projektarbete :) duktig! gick bäst när jag satt i klassrummet, sen blev jag okoncentrerad när jag satte mig i grupprummet med Adam, Sebbe och Frasse. jag skyller på dom, och ems och saris som kom in och underhöll mig med lite twilight snack :D Viktigt!

Efter skolan blev det mc med my best Sara och Vickan , jennie åkte hem av okänd anledning! :(
Sen körde vi orientering i Vena spåret med laget och lite tävling om hur många situps man kunde göra när man låg på en lutande planka och satte fast fötterna däruppe. chockade blev jag , men vann gjorde jag med 101 , närmast var vickan på 79 ;) hihi, jag älskar att vinna!  :)

Väntade med vickan på hennes buss och sen gick jag till sebbe för att se lite idol :D
haha , han som sjung en egen låt om en häst var ju värst :o kunde en treåring gjort bättre. underhållande i alla fall. Nu ska jag sova och imorgon blir det träning, jobb och match :)

PUSS
new moonDet kan inte bli så mycket bättre! :) snart på biooooooo ,

JAG ÄR INTE INTRESSERAD!!!

Jag sitter och kollar på "He`s just not that into you" . Och den får mig verkligen att tänk efter..är så sjukt trött på killar som säger ena saken och menar den andra. Man måste tolka varenda liten rörelse och varje ord.
fatta hur mycket enklare det var om man bara kunde säga: jag är inte intresserad av dig! direkt och skippa allt jävla skitsnack för förr eller senare kommer det ju fram i alla fall. Då är det bara jobbigare för man kanske har börjat känna nått. suck. ska kolla klart nu och se vad som händer i resten av filmen!


Fredagskväll

hejhej :)

Dagen började med vård och omsorg + lite lite projektarbete men det går segt för mig med det. hmm! får ta tag i det där snart...annars får jag inte vara med i gruppen längre ;) Skolan slutade med engelska C och en mindre bra film vid namn Crash. Tur att saris ska börja med mig nästa vecka så jag får bra sällskap!
Åkte vidare bort till en annan skola, Tullängen där min kära S går. Var med lite på hennes lektion och sen åkte vi hem och gjorde ingenting, eller det stämmer inte! Jag masserad S rätt länge och sen blev vi hungriga så det blev pizza på pizza planeten (Y). Köpte med oss B&J`s glass hem och sjung singstar med Hanna.
Skrattade tills jag grät efter en rätt dum fel sjöngning av mig själv. man kan inte vara bra på allt!
Nu ska jag sova , match mot sturehov imorgon och sen kanske hejdå fest till Hanna , med S :)

PUSS


RSS 2.0