GulligasteÅh jag vill ha en liten mini gris. så söta!!

.

Turn off my phone and read the silence, stay in the comfort zone of me.

something always brings me back to you, it never takes to long

why am I 10 feet under and upside down
barely surviving has become my purpose
cause I'm so used to living underneath the surface
hejhej :)
Dagen har bestått till stor del utav att skotta snö. det är ju snö överallt!!
annars inte så mycket...tagit de lugnt. Imorgon har jag inga planer förutom träning på kvällen.
Nu ska jag be felix ringa mig och sen ska jag fortsätta läsa flickan som lekte med elden.
Puss

Ånnaboda

Nu har Elin fixat bilderna från vår dag i ånnaboda med skolan så här kommer några :)


everything`s alright


vi kan bara vara dom vi är

Helluu .

idag blev det tema arbete i skolan, sen trodde jag och sara att de var engelska men vi var klara med allt som de andra inte hade gjort så vi fick åka hem. Pappa hämtade mig och jag hann bara vara hemma någon timme innan jag skjutsade in honom till stan för att hämta en maskin , plockade upp robin också.
Kvällen har varit lugn, skulle ha träffat robert (det var fööör länge sen)men man ska ju helst stanna inne i de här vädret så jag blev hemma framför en bra film nämligen Flickan som lekte med elden. Har kollat igenom lite bilder på datorn , har en massa gamla. memories!!
Är glad för att de är lov en vecka i alla fall. välbehövligt. nu ska jag sova är jätte trött!

Puss


Jennie & jag på Gran canaria <3

torsdag

hej alla !

Idag tog jag mig iväg för att åka till ånnaboda med skolan, det som stod på schemat var pulka!!
Vi tycker dock att pulkor inte är lika kul som att åka på madrasser så de är vad vi har gjort idag, med en väldig fart  också. kul kul : ) Avslutade vid halv ett med lite snöfotboll treorna och tvåorna mot ettorn. Solklar vinst för oss! Mejjan, sebbe, jag , sandra och Yim åkte sen vidare mot Närkes kil där vi tog en rundtur i kärnan av byn, (eller vad man ska kalla det) eller rundtur, vi åkte rakt igenom på 1 minut . HAHA! dom var inte imponerade.
Släppte av Yim hemma hos honom och åkte hem till mig för att kolla lite på tv, blev sista perioden av Sverige- Tyskland i hockey. När de andra hade åkt sen pluggade jag och kolla på tv. det är vad jag har gjort idag...produktivt.

Puss


When it gets tough gotta fight some more

usch...jag är genom förkyld och känner mig helt slut i kroppen. Har varit förkyld jätte länge så det här är väl utbrottet efter allt i guess. Saken är bara den att jag får inte vara sjuk nu, har inte råd att missa ens en vecka av försäsongen ju !! Blir så jävla arg, får ju aldrig vara frisk. Alltid är det något.

Förra året trodde läkarna att det var halsfluss, men efter två pencillin kurer svullnade fortfarande halsen upp så jag inte kunde varken äta eller dricka, jag svimmade tre gånger och då fick dom plötsligt för sig att : nejmen vi kanske ska göra en grundligare undersökning och då fick jag reda på att jag hade körtelfeber och det var därför jag vart så trött i två månader och eftersom att det inte finns något botemedel mot körtelfeber blev jag borta från fotbollen i sex månader och kunde inte träna fullt förens efter sju-åtta, och i April fick jag också operera bort halsmandlarna och då var jag borta en månad till. Det förstörde hela förra fotbolls säsongen, inget ska få förstöra den här. 
Önskar fler förstod hur det påverkar allt

irriterad och ledsen ? ja .

Vart du en befinner dig, har du en famn för mig ?

Låååååååång dag!

Började med en sovmorgon till klockan nio, behövligt!! blev arbetsförmedlingen med klassen för att lyssna på ett seminarium om anställningsintervjuer, jag lärde mig något nytt men de mesta var rätt självklart.
Engelska C med sara och ett skrattutbrott mitt under högbokläsningen, haha. lyckat :)
Slutade vid tre och åkte upp på stan för att träffa Sofia , hämtade mina linser och gick sen till brudspecialisten för att kolla på balklänningar och efter många om och men och flertalet klädbyten bestämde jag mig äntligen :) så nu är det fixat. skönt som fan , och tack S för sällskapet . guld värt. Mamma och jag åkte vidare till min kusin Sofia som fyllde 30 för lite fika, trevligt. Sen hade vi lite öråd och kom fram till att vi inte orkade laga mat så det blev pizza och nu ska jag sova. TRÖTT! Imorgon blir det bio med S, vi ska se Valentine´s day.

pussjag vill ha blommig falukorv till lunch mamma

HEJ !
sitter i skolan och gör ingenting....har nyss haft ett kort bok seminarium om alkemisten. 
vi var grymma ! som vanligt. jag, emma , sara , alex och sandra.
ska snart ta bussen till mammas jobb och sen åka hem...ikväll blir det träning tills tio.
Nu ska vi köra hänga gubbe !


Puss

det är för oss solen går opp, lyser som guld, för kärlekens skull

hej .

seg dag idag...religion med massa redovisningar och sen tema: den ljusa framtiden är vår. Lite inför livet efter studenten och så :) kan nog vara bra. Annars har jag inte gjort någonting mer idag än att sova och kolla på tv.
i helgen vet jag inte vad det blir....blir nog lugnt . På söndag är det ju alla hjärtans dag, då ska jag nog gå under jorden eller nått. hahah!

nu ska jag läsa klart män som hatar kvinnor.
Puss


you´ve come to reascue me, with you i fall so fast

tja.

Idag har jag varit i skolan, etik och livsfrågor och sen engelska c. rätt slappt!
Åkte hem och sen har jag fan inte rört mig...vilken seg fredag kväll :o
Men imorgon blir det bättre :) träning vid elva...ska springa och sen blir det inomhusfotboll.
Efter det åker jag och jennie till henne och sen blir det middag hos kassi, och utgång på satin :)
Jag ska vara "utklädd" till Ashlee simpson, vi får se hur det blir . bra hoppas jag!
Nu ska jag nog duscha och sen se någon film.
PUSS
How do you do, do you do, the things that you do? No one i know could never keep up with you

TJA!

Imorse fick jag sova till åtta, nästan sovmorgon!! Tog bilen och hämtade upp yim på vägen, det blev ingen träning utan teori för planen var igen snöad. Sen åkte jag direkt hem , som tur åkte jag i tid för det var inte plogat och det höll på att blåsa igen på vägen hem till mig. Resten av dagen har bestått utav tv, promenad med hundarna och lite lite plugg.

Imorgon är det fotboll på morgonen, eller ökk, sen stan med sandra och leta grejer tills lördag :)har till 99% bestämmt vem jag ska klä ut mig till. spännande! det blir också en tur till optikern också och på kvällen blir det löpning och fotboll.
Nej nu ska jag duscha!
PUSS

                                                                                                                         Fast!hallelujah

hej !

idag har det varit religion i skolan...slutade tidigt och åkte och åt med sebbe, mejjan , sandra och alex :) trevligt!
sen satt jag och sandra och väntade med alex på hennes tåg i bilen i typ en halvtimme , haha .
Sen åkte jag hem och sov , tränade vid sex. vi sprang rätt mycket och sen blev det inomhusträning, gick riktigt bra idag faktiskt.

På lördag ska jag till Kassi på födelsedagsmiddag och sen ska vi ut på satin :) kommer bli kanon!
vi ska vara utklädda till en kändis, hjälp!! har ingen aning om vad jag ska klä ut mig till.

Nu ska jag sova...imorgon är det bara träning och sen ska jag hem. försöker få robert att umgås med mig lite här ute på landet :D var förlänge sen jag träffade dummern. 

PUSS


love turns the whole thing aroundI wanna free fall out into nothing


Photographs and brightly colored paper, Are your mask you wear in this caper that is our life

hejhej !
Idag vaknade jag vid åtta och gick ut med hundarna, sen sov jag tills det var dags att åka till föreläsningen i skolan. Han som var där och pratade vad duktig, man lyssnade och blev en hel del skratt :) Nu har fotbollsklasserna lärt sig lite om ansvar och respekt mm....eller ? :)

Nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik...ikväll är det träning på karslund, vi ska springa innan ett tag. blir nog bra att komma igång med det nu i guess,men man är inte så taggad just nu. Just nu borde jag plugga nk men jag kan inte fokusera så skiter i det.
Puss


RSS 2.0