gäsp !

HERREGUD!

Det var länge sen jag var såhär trött mentalt och i kroppen. Sex matcher och en träning på en vecka.
Är så trött att jag kan börja gråta när som helst....men kan inte sova. Är uppe i varv!
Efter matchen idag som jag inte tänker kommentera åkte jag, kassi och jennie direkt till bells coffe och fick lära oss om hur man gör kaffe och skummar möjlk. Usch för att skumma mjölk...det var inte lätt på de sättet han ville att vi skulle göra det. men de kommer , de kommer :)

Imorgon blir de plugg, fast först sovmorgon . eller ja tills tio för då ska jag skjutsa brorsan :(
Och på kvällen träning , löpa bort slaggprodukter och lagdelsträning. de blir okejj .

Nu ska jag försöka sova . Puss på er


och här är jag med allt det andra, som gör en människa hela.

Jag pluggar religion, och det är inte så kul som man kanske skulle kunna tro ! 
Islam och Judendom gör så att jag somnar fan...det är mycket att ta reda på och mycket att hålla isär.
Tur att jag har en vecka på mig ungefär...
nu fick jag sms om match idag så där sket sig min planering för dagen. men men :) så kan de vara.
Verkar som att jag ska till karlstad i eftermiddag.

Nu blir de mat och sen promenad med hundarna . Puss


I want more, no I want stop, I just know you`ve come around

tjaaaaaaaaaaa!

ojoj vad man är mör i kroppen efter fyra dagari värnamo med fyra matcher och en träning. Plus typ 2 mils promenad minst! Men de har varit både kul och tråkigt. Vann hela cupen, sara och sophie skadade sig, vi busade med killarna och killarna gav igen vilket resulterade i att jag fick stoppa huvudet först i vatten och sen i mjöl.
Ja så kan de gå...Nu är man i alla fall hemma efter tre nätter på luftmadrass :) tack vare sandra som var snäll och delade med sig av sin annars hade de blivit hårt för mig.

Idag blev de engelska med sariiis och snart kommer Robert hit , jag ska tvinga honom att kolla på så ska de låta :D hihi. Men innan de ska jag göra hamburgare. Duktig som jag är!

Puss puss !


Vinnarna av rookies cup :) JB ÖREBRO

vi är vildare än djur

HALLLLLÅ !!!

Sitter i skolan med emma , sara och jennie och poppar gammal musik :D Just nu är det fronda- rullar fram som kommer ur högtalarna. Riktigt skön fredag!  och i helgen blir de sthlm med S !

PUSSSSSSSSSSS

 


kungen

hejhej !

Idag har de bara varit fotboll, hem till hundarna och sen har jag fixat lite mer loggboken och sovit. Snart styrka med laget. Nu ska jag sova lite mer tror jag :) trött !!

PUSS

Kungen ? jaa absolut. lyssna och njut.


still don`t mind at all

No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all


just don`t stand there and watch me fall


don`t you know ?? you`re beautiful

hejhej :)

Dags att rycka upp mig, men har inte haft tid eller lust.
Vad har hänt sen sist då, det kommer jag fan inte ihåg :D haha. fyllde år i alla fall, fick första två twilight böckerna på engelska och pengar av familjen. Önskade mig inget så fick pengar :) då kan man köpa eget. Av ems and sara fick jag body butter som luktar gott , de tackar jag för! Och sofia tar med mig på den svenska uppsättningen av Grease :D så på lördag tar vi bussen till sthlm för lite shopping och en kväll på göta lejon. Har hört att Grease ska vara jätte bra så är förväntansfull. På söndag åker vi hem på förmiddan för jag ska hem och ha släktkalas hos mig.

Jo just det !! I söndags var jag, jennie , emma och sara modeller för en dag :) tog en massa fina kort och blev sminkade. Det var en lite annorlunda upplevelse men kul var det. Här kommer lite bilder från dagen :





<3

PUSS

10 mars

Idag är det ingen vanlig dag för det är linas födelsedag :)

tack alla för gratulationerna ! ni är guld värda allihopa <3



The sky`s the limit

jaha...vaknade vid tolv ! då har ju halva dagen gått =) hatar söndagar.
Kollade nyss upp vilka program jag är intresserad av på Örebro universitet eftersom jag har bestämmt att jag ska läsa vidare direkt. Sen får vi väl se vad jag väljer att bli...
Idag blir de relativt lugnt...njuter av mina sista dagar som 18 . haha! på onsdag blir man ett år äldre.

PUSS





i still feel you, like im right beside you

hejhej =)

Dagen igår bestod utav skola, samhällskunskap och sen engelska c. vi ska tydligen göra ett radio program :o tur att jag har sara att bolla ideèr med!  Efter skolan åkte jag och pappa och hämtade nya soffbordet, vi håller nämligen på att ändra alla möbler i vardagsrummet.  Ringde S och bestämmde att de blev pulka i ånnaboda med Eve, Alex, david och klas. Vi kom dit vid sju och det var tomt , förutom folk som satt och åt middag med utsikt över backen :) haha! de fick lite underhållning i alla fall.

Jag och Sofia kände att vi ville gå ut så vi fick med oss Eve och Alex :) liten kort förfest med oss fyra och sen blev de frimis hela kvällen. jag tyckte det var riktigt bra , speciellt sista timmen.
Sen försvann sofia, jag stod ute och frös med alex och eve i typ 20 min innan vi gick, i alla fall så hamnade jag, mimmi, alex , eve , oliver och anton hos sofia :) hha . Mimmi sov och vi andra satt och pratade innan Eve och Alex drog sig hemmåt och vi andra gick och sov, eller de tog ett tag innan vi somna. Oliver kunde inte sluta prata och de blev rätt trångt i sängen med oss fyra så jag la mig i soffan och fick äntligen sova !!!
idag har jag städat och fixat. ikväll blir det melodifestivalen med mamma :)

PUSS



I NEED YOU

skola idag, och sen ökk direkt, hem och sova , äta och sen kolla på tv :)
så himla trött ! nu lyssnar jag på musik och snart ska jag sova....sköööönt!
nu kommer mysan och trampar på tangenterna , så dags att kila.

Puss



You love me for who I am
Like the stars hold the moon
Right there where they belong and I know
I'm not alone
!

älskar dig j.w

insnöad!!

hej hej !

Det är så mycket snö när jag tittar ut genom fönstret att allt smälter ihop till ett.
Helgen då! Fredagen spenderades med att skotta snö, sen åkte jag till min kära vän Sofia för att mysa med film och äta lite gott från max och självklart slank det ner en Ben and Jerry`s. Blir inte bättre än så kan jag lova.
Filmerna vi såg var pride and prejudice och final destination. Ojoj vad pride and prejudice är fin :) nya favofilmen kanske? Vi gick och la oss vid ett och läste ett tag. Sen ringde Sofias telefon och vi fick besök av Eve, Alex och Anton som varit ute på krogen, vi satt uppe och snackade tills klockan fyra.

Kan säga att det blev sovmorgon på lördagen, slöade i soffan fram tills två då det var dags för mig att ge mig iväg på lag aktiviter och S åkte iväg till Ikea. Vi i Glanshammar höll till på SEB banken fram tills fem då blev det mat med några från laget på Pizza planeten med en massa diskutioner och skratt :)  Vi åkte vidare till Jojo och umgicks fram tills nio då blev det hemresa för min del. Söndagen var seg , och idag var det skola.  Och föresten så är jag insnöad hemma så blir ingen träning idag :( skit snö!!!!!!!!!!!

PUSS


SAKNA!!

RSS 2.0