Wilda


Wilda  5-6 veckor            Hemma 8-9 v.               Wildas mamma&Wilda       Nu är Wilda stor       

Wilda är en karelsk björnhund, just nu är hon 8 månader och 53 cm hög. Vi fick henne i sommras, och det har varit en utmaning kan jag lova. Hon är världens mest social hund, om jag står i köket så ligger hon vid mina fötter om jag går ut i vardagsrummet så följer hon med , när jag duschar så ligger hon i badrummet ! :) världens sötaste, men bet på allt förut, hon har rivit ner halvköket, ätit upp klockan, haft ner 5 blomkrukor och tuggat på möblerna. Som tur är så börjar hon lugna sig nu. Vi får ju inte glömma Molly, våran drever-tax. Hon gillar inte Wilda så värst mycket, tycker att hon är jobbig och ivägen så hon bryr sig inte så mycket om henne. 
Mina två ögonstenar, utan dom vore livet bra tråkigt ! <3
Molly

åka utomlands?


hellu!


Eftersom att jag inte har något att göra på dagarna så började jag idag att kolla i en katalog från solresor, och gud vad jag skulle vilja åka utomlands! Är inte lite avundsjuk på filippa, lottie och rolle och nu också marika !
Var ju i Thailand i februari och det var underbart: sola, bada och bara göra ingenting. Kan inte bli så mycket bättre!
Vi (tjejerna) har väl snackat om att åka någonstans i sommar. Men det kommer bli svårt, alla ska kunna och blabla. massa andra grejer som spelar in. mycket lättare att åka två eller sådär ....
Så iaf,  jag började funderar lite på om man inte skulle åka en sväng i sommar, men då kom jag ju såklart på att det kostar pengar, både att åka dit och att leva där. Så då måste man ju ha ett jobb, och det är inte lättaste att få tag i :o
Usch , alldeles för mycket måsten nu för tiden .

Man får väl börja spara, göra upp en plan för hur mycket pengar man ska lägga undan i månaden.
Aja, pengar och tid är en sak ! men någonstans ska jag allt komma iväg :)

Pussss

We Belong Together


sjuklingen!

hej alla :)

Jag har väl haft några mindre bra dagar såhär efter jul, men julafton var riktigt bra :) Fick singstar så det sjöngs hela kvällen, mest jag och min kära kusin Camilla då. Kunde inte låta bättre;) sen hakade mamma, pappa, ingela och gunnar på och då blev det fight, kul hade vi iaf.
Fick det mesta av vad jag önskade mig, det bästa var nog körkortsutbildningen betalad och klar! bara att hämta teori boken och sätta igång och plugga. Så nu ska jag ligga i så jag tar det där kortet i mars.
När familjen hjelting hade gått hem runt 24.00 så började jag frysa och kände mig allmänt dålig, hade såklart fått feber!
Blev värre på morgongen efter en sömnlös natt, då jag gick upp, pratade med mamma och helt plötsligt upptäckte att mina ben vek sig, jag kunde inte se och sen blev allt svart :o vaknade en stund senare på golvet av att pappa klappade mig på kinden. Mindre trevlig upplevelse som senare upprepade två dager efteråt!
Halsfluss med så uppsvullna halsmandlar att jag inte kunde svälja ens en makaron och än mindre prata.
Ingen fotboll för mig på 10 dagar :( missar alltså dm.

Har inte bytt julklappar med Jennie än, skulle ha gjorts på juldagen men det gick ju inte. Så nu ska jag skynda mig att bli frisk så jag snart får träffa älsklings tjejen !
Har iaf bytt med Sofia, av henne fick jag en weekend i stockholm :D jag är väldigt nöjd över den julklappen måste jag säga <3

Nej nu ska jag ta min pencillin så jag är frisk tills nyårsafton ;)
Pusssss

Musik <3



Lady Gaga-Poker face
mkt bra låt :)

You make me fly, you got me high

me

GAAAH
! vilket hemskt väder det är , kan inte bli så mkt sämre. slaskigt och blåsigt!
I alla fall, liten update för den här dagen då :)
Blev att åka till praoen, sista dagen. Jag och Jennie har ju haft det soft och det tackar vi Daniel för. Fixade lite, la post i kuvert och åkte till marieberg och hämtade grejer. Sen blev det stan, där jag och jennie nu mer bor så om ni vill ha tag i oss, Kom till stan! Tragiskt? nej, inte så värst!

Köpte en julklapp till mamma och så mycket mer gav inte den här dagen faktiskt. Åkte med jennie till Axel och kolla på tv sen blev det träning för hela slanten. Det var en halvkul träning, spelade hela. (som vanligt nu för tiden)
Skulle ju plugga igår, jag kan ju säga att det hela gick åt helvete. kanske gjorde 4 frågor :o måste ta tag i det här, nu måste jag ju plugga på lovet :( tragiskt men sant. 

Skolavslutning imorgon i kulturhuset, skönt! Och snart är det jul :D älskar känslan när man vaknar på julafton, den är bra! Och GRATTIS twinsen i efterskott :D stora flickor nu <3

Pussss

linköping? nej inte det inte



Akon Feat. Kat Deluna - Right Now (Na Na Na)

hejhej!

Skulle ju ha åkt till Linköping idag, men tror ni det blev så ? nej självklart inte.
På morgonen får jag och jennie sms om att vi blir hemma idag....boring! men vi tog saken i egna händer, åkte iväg ner till karslund arena och tränade lite fotboll. Mest jennie då som rehabiliterar sitt knä.
Kallt som fan var det iaf, sen åkte vi upp på stan och träffade älsklings Sofia! Vi kollade efter julklappar och hittade lite.

Nu har jag köpt till Jonas, Robin och mamma. Lyckat :)  Har några kvar men det tar jag snart. Och sedan, efter många om och men, så hamnade vi på Kina muren för att äta lunch. Riktigt gott var det och jag är glad att vi gick dit även om det svider i plånboken av alla gånger jag äter ute. Man har sig själv att skylla!
Sofia och Hanna skjutsade hem mig och nu har jag pluggat lite historia, har MYCKET kvar men det löser sig ; )
Har inte lite träningsvärk i underarmarna, visar på att träningen i måndags gav något. Det får man ju vara glad för.
Nu blir det att plugga lite mer och sen sussa. trött är man fastän man inte gör mkt :o

Pusssss

never stop



Hellu gott folk : )


Tänk att det snart är jul, det här året har gått snabbt. Snart 2009 ! hoppas det blir ett ännu bättre år än det här.
har än så länge inte varit nå vidare aktiv på julklappsfronten men det kommer väl, några dagar innan jul kanske :)
Då har jag fått lite pengar,

Idag blev det att kolla på killarnas skolsm match , blev en välförtjänt vinst med 3-0.
Käkade på max, jag och emmis tog ett varsitt orginalmål ;) mkt gott. Jennie åt halva mitt , men vad gör jag inte för den tjejen. Blev marieberg med Jennie och där träffade vi på hennes pappa och resten av gänget. Vi fick även lära oss att förkortningen på marieberg är Mb ;) HAHA! (smarta som vi är tog det ett tag att lista ut) sen kollade vi runt lite, fick skjuts till stan och fikade på vasa....efter det blev det ett rätt så jobbigt fyspass på op med styrkebingo och löpning. Känns surt när man håller på men gud vad skönt det är efteråt :)
Nu blir det att sova ! tröttare kan man inte vara.
pussssss

Välkommen till min nya blogg!


Hej allesammans !


Har äntligen bestämt mig för att ta tag i det här och skriva lite. Har ju skrivit lite förut men har inte blivit så seriöst och framförallt inte så ofta. Idag blev det kalas för mamma som har fyllt år (4 december) Blev lite folk och min kusin Åsa hade med sina barn Julia och Juline så idag gick jag tillbaka några år i tiden och lekte med lego. Inte det roligaste jag vet nu för tiden men vad gör man inte för dom söta barnen?

Har kollat runt lite på olika bloggar och hittade en sida om hur man designar sin blogg. Stod kanske inte överdrivet myckte om precis det men fann en intressant sak i alla fall. En massa gratissidor!
så om du gillar gratisprylar , bli medlem på :
http://www.gratismode.se/?c=22661
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=129316
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=167349

sidorna är seriösa och helt gratis :) bara att börja samla poäng.
Puss / Lina

RSS 2.0