i still feel you, like im right beside you

hejhej =)

Dagen igår bestod utav skola, samhällskunskap och sen engelska c. vi ska tydligen göra ett radio program :o tur att jag har sara att bolla ideèr med!  Efter skolan åkte jag och pappa och hämtade nya soffbordet, vi håller nämligen på att ändra alla möbler i vardagsrummet.  Ringde S och bestämmde att de blev pulka i ånnaboda med Eve, Alex, david och klas. Vi kom dit vid sju och det var tomt , förutom folk som satt och åt middag med utsikt över backen :) haha! de fick lite underhållning i alla fall.

Jag och Sofia kände att vi ville gå ut så vi fick med oss Eve och Alex :) liten kort förfest med oss fyra och sen blev de frimis hela kvällen. jag tyckte det var riktigt bra , speciellt sista timmen.
Sen försvann sofia, jag stod ute och frös med alex och eve i typ 20 min innan vi gick, i alla fall så hamnade jag, mimmi, alex , eve , oliver och anton hos sofia :) hha . Mimmi sov och vi andra satt och pratade innan Eve och Alex drog sig hemmåt och vi andra gick och sov, eller de tog ett tag innan vi somna. Oliver kunde inte sluta prata och de blev rätt trångt i sängen med oss fyra så jag la mig i soffan och fick äntligen sova !!!
idag har jag städat och fixat. ikväll blir det melodifestivalen med mamma :)

PUSSKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0