när du står ensam kvar, kom ihåg

fanfanfanfanfanfanfanfanfanfan!!
jag har ont i halsen och vi har skol sm match imorgon, det är inte så lyckat..typ alla är sjuka eller skadade :(
blir tufft imorgon tror jag..men de ska nog gå. ska heja heja heja heja från läktaren i så fall.

idag blev det att besöka skolträningen, jag och lisa frös ihjäl medans dom andra sprang runt på planen varma och goa. då önskar man att man kunde träna, i alla fall så blev det stan by myself en stund efter det . Inhandlade ett nytt linne från hm, en foundation, en ansiktsmask och halstabletter!
Tog 12:an till varberga och åkte med mamma hem, resten av dagen har bestått utav varma drycker och film i stort sett. Nu ska jag nog se en till :)

PUSS

Horoskop, fiskarna 2009

Framtiden ser ljus ut för Fiskarna år 2009 och det är viktigt för fiskarna under 2009 är att hålla sina löften. Det gäller att visa respekt för andra och ta ansvar för sina åtaganden. Någon som finns i fiskarnas närhet och som de håller av, kommer att behöva fiskarnas hjälp.

Mot mitten av mars månad kommer fiskens utvecking att granskas av chefer eller av en auktoritet. Därför är det viktigt att fisken gör allting rätt och verligen bryr sig. Han eller hon kommer att belönas för detta.

Turen kommer att följa fisken under 2009. Jupiter hjälper er att ta er lätt via problem och svårigheter. Var försiktig vilka relationer ni inleder under 2009 - de kommer att finnas i ditt liv under en mycket lång tid.

Under 2009 har fiskarna möjlighet att göra långa resor. Under de här resorna kommer fiskarna att upptäcka nya möjligheter.

Mot slutet av året, kommer en nära relation att nå nya höjdpunkter.

Endast i slutet på året kommer du att inse att 2009 har gett dig allt som du önskat dig.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0